Frakt

Generella villkor och kostnad

Fraktkostnaden är olika beroende på vilken vara du köper av oss. Detta beror på varans vikt, läng och omkrets. Den billigaste fraktkostnaden är 68:-.

Våra leveranser sker i samarbete med DHL. Dessa sker i normalfallet inom 1-3 arbetsdagar från det att du lagt din order i webbshopen. Alltså kommer du generellt att ha varan inom 4 arbetsdagar från att du lagt din beställning. Om vi drar ut på frakten i mer än 7 arbetsdagar från köpet så försöker vi, att i samråd med dig som kund, finna någon form av kompensation. Vi jobbar stenhårt för att lagersaldot i webbshopen ska stämma överens med det reela varulagret, men om fel uppstår så kommer vi även här att arbeta för att i samråd med dig som kund finna en lösning på problemet.

Fri frakt ger vi vid ordrar överstigande 900 kr. Vid skrymmande frakt, såsom varor med längd över 150cm (exempelvis odelade spön) är det inte fri frakt.

Gods skadat vid frakt

Om godset skadats under transport ska varan fotograferas och anmälas till TDD i HBG AB (Sportfiskedepån) och den speditör som genomfört frakten.

Har godset skadats under transporten ska detta fotas och anmälas till oss samt speditör inom senast tre dagar. Detta gäller både synliga och dolda skador på varan. Är godset uppenbart skadat vid uthämtning så anmäl det på plats och hämta inte ut paketet. Om varan otvivelaktigt är skadad när du är på plats för avhämtning av varan, anmäl direkt och hämta icke ut den.

Ovan skrivna text gäller såväl synliga som dolda (osynliga) fel.

Ej uthämtade varor

Ej uthämtade varor retuneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, 300 SEK.